A TAULA
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
Els Majoristes d'Aliments Frescos de Mercabarna presenten les tendències en producte fresc del Nadal del 2019 amb la presència i les receptes de Carme Ruscalleda, xef catalana amb més estrelles Michelin.
PANETTONE
Tonatiuh Cortés, guanyador del IV Millor Panettone Artesà d'Espanya.
Tonatiuh Cortés, guanyador del IV Millor Panettone Artesà d'Espanya. | Cedida.
El certamen organitzat per l'Escola de Pastisseria del Gremi s'ha celebrat en el marc del Fòrum Gastronòmic de Barcelona i ​​ha comptat amb la participació d'una quarantena de pastisseries.
ESTRELLES MICHELIN
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
Catalunya obté Estrelles Michelin en quatre restaurants de la nova 'Guia Michelin' del 2020
ACTUALITAT
Imatge il·lustrativa
La 355a edició de la Fira del Gall se celebrarà els dies 21 i 22 de desembre a Vilafranca del Penedès i Quim Masferrer en donarà el tret de sortida el pròxim dijous 19 de desembre.
ENTRE COPES
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
El temporal s'ha endut per endavant el Celler Rendé Masdéu i la solidaritat emergeix perquè l'empresa familiar pugui tornar a resorgir el negoci. Expliquem les diferents iniciatives per poder participar en el recolzament de Rendé Masdéu.
ENTRE COPES
Imatge il·lustrativa
Ferrer Bobet 2016 i Cava Bertha Cardús 2015, han estat els grans protagonistes de la nit del vi català, guardonats amb el Gran Vinari d'Or i el Gran Vinari Escumós, respectivament.
EIVISSA
Imatge il·lustrativa
El xef peruà Omar Malpartida s'estrena a la 'illa blanca' amb un nou restaurant a la terrassa de l'Hotel Aguas de Ibiza amb una proposta gastronòmica que vol ser un 'viatge' pel Perú més autèntic.
VOLTEM
Imatge il·lustrativa
El maridatge del Préssec de l'Ordal amb els vins d'Albet i Noya
A TAULA
Imatge il·lustrativa
Núria Escalona
NÚRIA ESCALONA
Desgranem el dinar d'un restaurant amb cuina casolana en un poble de conte.
Entre copes
Guanyadors del 12è concurs de tast per parelles de Vila Viniteca.
Guanyadors del 12è concurs de tast per parelles de Vila Viniteca. | Cedida.
RUTH TROYANO PUIG
Àlex Peris i Joan Munné són els guanyadors del 12è concurs de tast per parelles de Vila Viniteca celebrat aquest passat diumenge a Madrid. Participaven per primera vegada junts i en aquesta entrevista reconeixen les habilitats de l’altre, es demostren respecte i admiració mútua. Tenen clar que aquest és un concurs en què guanya la parella que menys falla.
POSTALS
Timbal de llagosta amb alvocat al TWG Tea Restaurant.
Timbal de llagosta amb alvocat al TWG Tea Restaurant. | Valentí Mongay.
El cranc és un dels productes estrella de la cuina a Singapur. Valentí Mongay, xef del restaurant La Salseta, hi ha viatjat i ens ha enviat una postal d'allò més gastronòmica. Hi anem amb ell passant pel cranc, les pastisseries més tradicionals i sense descuidar-nos de fer una parada al Hawker Chan amb estrella Michelín.
ENTRE COPES
Gérard-Philippe Mabillard, autor de l’exposició “Autour d’un verre de vin”
Gérard-Philippe Mabillard, autor de l’exposició “Autour d’un verre de vin” | Sedrik Nemeth
RUTH TROYANO PUIG
Una mirada fotogràfica pel món del vi a través de la càmera de Gérard-Philippe Mabillard
CAP D'ANY
Imatge il·lustrativa
Tanquem el 2018 fent un repàs als moments que més us han agradat als lectors de Gastrotalkers.
A TAULA
Imatge il·lustrativa
RUTH TROYANO PUIG
Privilegiar el sentit comú a la comoditat. Aquest és el pilar sobre el qual es fonamenta la cuina de Zero Patatero, el nou restaurant que ha obert al barri del Born de Barcelona.
ESTRELLES MICHELIN
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
Catalunya acull quatre dels restaurants estrellats a la nova 'Guia Michelin' del 2019
ENTRE COPES
Imatge il·lustrativa
RUTH TROYANO PUIG
El Teatre Tívoli de Barcelona acull l’aniversari d’un cava icònic amb una vertical de tres anyades amb més de 10 anys de criança
ENTRE COPES
Imatge il·lustrativa
RUTH TROYANO PUIG
El vi jove és fet a consciència i reivindica la temporalitat, l’atreviment, la festa i la proximitat
ENTRE COPES
Catalina.
Catalina. | Cesc Garsot.
RUTH TROYANO PUIG
La Catalina és una de les muses de l'enòleg Albert Costa i a través del vi que porta el seu nom, homenatja els anys esforçats que ha dedicat a la vinya
DE TEMPORADA
Imatge il·lustrativa
JUDITH MANERO
Tot i les baixes temperatures es preveu seguir amb la temporada boletaire fins al mes de desembre. Descobreix a on pots trobar algunes de les varietats més buscades.
PANELLETS
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
Els panellets de pinyons són els reis de la castanyada, però poc a poc van sorgint altres alternatives al panellet tradicional, unes més atrevides que d'altres.
ACTUALITAT
Imatge il·lustrativa
La xef catalana obrirà la tradicional mostra de Gall del Penedès, que tindrà lloc els dies 15 i 16 de desembre.
DE TEMPORADA
Imatge il·lustrativa
CARLA NOT
La tardor, a més de les fruites de temporada, també és el moment òptim per recol·lectar aquelles fruites que han estat madurant durant l'estiu i conèixer les seves propietats nutricionals.
BIBLIOTECA
Imatge il·lustrativa
RUTH TROYANO PUIG
"Felicitat", el llibre homenatge de Carme Ruscalleda en el 30 aniversari del restaurant Sant Pau
ENTRE COPES
Ricard Rofes, enòleg.
Ricard Rofes, enòleg. | Ruth Troyano.
ACTUALITAT
Imatge il·lustrativa
Albert Roca de la pastisseria Santa Croi guanya l’XI Concurs ‘Millor Croissant Artesà de Mantega d’Espanya’ revalidant el guardó que va guanyar l'any 2009.
CAVATAST
Imatge il·lustrativa
La periodista Ruth Troyano inaugura la 22a edició del Cavatast, la gran mostra de caves i gastronomia de Sant Sadurní
VINARI
Imatge il·lustrativa
Un total de 902 referències de les 12 denominacions d’origen de Catalunya han participat en la sisena edició del concurs de vins catalans
VOLTEM
Hamburguesa Darth Vader de Happy Foods.
Hamburguesa Darth Vader de Happy Foods. | Núria Escalona
NÚRIA ESCALONA
Et facilitem la feina i et proposem diferents llocs de Sitges on fer passar la gana del 4 al 14 d'octubre durant el 51è Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya.
CAVATAST
Imatge il·lustrativa
Sant Sadurní d'Anoia acull la gran fira del cava català del 5 al 7 d'octubre
POSTALS
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
La primera postal de Gastrotalkers té gust a croquetes de gambes a l'allet i coulant de maracujà, l'empremta del xef Rafael Llusia i el paisatge de la Marina Baixa alacantina. Parlem del restaurant FRAX Fusión.
Pàgina 24 de 27