ACTUALITAT
Marta Cortizas, del Celler de Can Roca de Girona, Millor Sommelier de Catalunya 2024.
Marta Cortizas, del Celler de Can Roca de Girona, Millor Sommelier de Catalunya 2024. | Oriol Bosch.
La sommelier del Celler de Can Roca s'ha imposat als altres onze participants d'enguany
CAP DE SETMANA
Imatge il·lustrativa
ALBERT RIBAS
Explora i descobreix activitats gastronòmiques per gaudir-ne aquest cap de setmana arreu de Catalunya.
ACTUALITAT
Presentació del Consell del Vi.
Presentació del Consell del Vi. | Associacions Empresaris Hostaleria Tarragona (AEHT).
El sector vitivinícola confia que aquest maridatge fomenti la presència del producte local a les cartes de vins
CAP DE SETMANA
Imatge il·lustrativa
ALBERT RIBAS
Explora i descobreix activitats gastronòmiques per gaudir-ne aquest cap de setmana arreu de Catalunya.
ACTUALITAT
Acte de presentació del Concurs Millor Sommelier de Catalunya 2024.
Acte de presentació del Concurs Millor Sommelier de Catalunya 2024. | Diputació de Lleida.
Serà a la Universitat de Cervera el proper 26 de febrer i el mateix dia se celebrarà la Nit del Sommelier
CAP DE SETMANA
Imatge il·lustrativa
ALBERT RIBAS
Explora i descobreix activitats gastronòmiques per gaudir-ne aquest cap de setmana arreu de Catalunya.
CAP DE SETMANA
Imatge il·lustrativa
ALBERT RIBAS
Explora i descobreix activitats gastronòmiques per gaudir-ne aquest cap de setmana arreu de Catalunya.
ACTUALITAT
Edició 2023.
Edició 2023. | Barcelona Wine Week.
Del 5 al 7 de febrer, hi haurà la presència de vins de més de 70 Denominacions d’Origen i altres segells de qualitat
MILLORS PASTISSERIES
Guardó Fava de Cacau 2024.
Guardó Fava de Cacau 2024. | Pastrysense.
ALBERT RIBAS
Els premis Fava de Cacau de Sant Vicenç dels Horts arriben a la cinquena edició i reconeixen a les 50 millors pastisseries de Catalunya
ACTUALITAT
Demostracions de l'edició 2023.
Demostracions de l'edició 2023. | Pastrysense.
GASTROTALKERS
Demostracions, concurs d’escoles de pastisseria i premis a les 50 millors pastisseries de Catalunya configuren una intensa agenda del 19 al 21 de gener
CAP DE SETMANA
Amanida i oli d'oliva.
Amanida i oli d'oliva. | Canva.
ALBERT RIBAS
Explora i descobreix activitats gastronòmiques per gaudir-ne del 12 al 28 de gener arreu de Catalunya.
ACTUALITAT
Showcooking de Nandu Jubany en la passada edició.
Showcooking de Nandu Jubany en la passada edició. | TrufforumVic.
La festa de la tòfona i la gastronomia creix i amplia espais i activitats
ACTUALITAT
QR nutricional del vi Tros Nou de Joan Simó.
QR nutricional del vi Tros Nou de Joan Simó. | Eloi Tost.
Els cellers hauran d'introduir els ingredients, al·lèrgens i la informació nutricional a les etiquetes dels seus vins degut a la nova normativa europea
CAP DE SETMANA
Imatge il·lustrativa
ALBERT RIBAS
Explora i descobreix activitats gastronòmiques per gaudir-ne aquest cap de setmana arreu de Catalunya.
ACTUALITAT
El conseller d'Acció Climàtica i la directora general de l'INCAVI amb els representants dels cinc cellers guanyadors.
El conseller d'Acció Climàtica i la directora general de l'INCAVI amb els representants dels cinc cellers guanyadors. | INCAVI.
GASTROTALKERS
Aquest 2023, cinc nous vins de quatre denominacions d'origen s'incorporen al projecte
CURIOSITATS
Torrons.
Torrons. | Canva.
ALBERT RIBAS
Et llistem alguns dels torrons més sorprenents i deliciosos per a triomfar aquest Nadal
CAP DE SETMANA
Imatge il·lustrativa
ALBERT RIBAS
Explora i descobreix activitats gastronòmiques per gaudir-ne aquest cap de setmana arreu de Catalunya.
RÀNKINGS
El torró guanyador, de Noguera Pastissers.
El torró guanyador, de Noguera Pastissers. | Gremi de Pastisseria de Barcelona.
ALBERT RIBAS
El pastisser Arcadi Rafael Ossa s'ha imposat a una quarantena participants en el segon concurs 'Millor torró artesà de crema cremada d'Espanya'
CAP DE SETMANA
Imatge il·lustrativa
ALBERT RIBAS
Explora i descobreix activitats gastronòmiques per gaudir-ne aquest cap de setmana arreu de Catalunya.
ESTRELLES MICHELIN
Imatge il·lustrativa
ALBERT RIBAS
El Disfrutar de Barcelona toca el cel i aconsegueix la tercera estrella a la Gala de les Estrelles Michelin 2024.
BIB GOURMAND
Imatge il·lustrativa
ALBERT RIBAS
Dels 229 restaurants que hi ha a Espanya amb una excel·lent relació qualitat-preu, 38 són a Catalunya.
ENTRE COPES
Etiqueta del vi de garatge Cal Ganso.
Etiqueta del vi de garatge Cal Ganso. | Núria Escalona.
NÚRIA ESCALONA
Alemany i Corrio presenta el primer vi fet amb la varietat tinta amarela, originària de Portugal, al Penedès
CAP DE SETMANA
Xató.
Xató. | Núria Escalona.
ALBERT RIBAS
Explora i descobreix activitats gastronòmiques per gaudir-ne aquest cap de setmana arreu de Catalunya.
ACTUALITAT
Alapar.
Alapar. | Alapar Bcn (facebook).
GASTROTALKERS
S'han entregat els premis a la qualitat gastronòmica, a la integració en el barri, al local més innovador, a la sostenibilitat i dues mencions honorífiques
RÀNKINGS
Guardonats als The Best Chef Awards 2023.
Guardonats als The Best Chef Awards 2023. | The Best Chef Awards.
ALBERT RIBAS
El madrileny Dabiz Muñoz renova el títol de Millor Cuiner del Món i fins a cinc xefs catalans estan al Top 10.
NADAL
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
Pels amants de la cervesa, el cafè, el formatge, la xocolata... i més!
CAP DE SETMANA
Imatge il·lustrativa
ALBERT RIBAS
Explora i descobreix activitats gastronòmiques per gaudir-ne aquest cap de setmana arreu de Catalunya.
CAP DE SETMANA
Oli i olives.
Oli i olives. | Canva Pro.
ALBERT RIBAS
Explora i descobreix activitats gastronòmiques per gaudir-ne aquest cap de setmana arreu de Catalunya.
ACTUALITAT
Alguns dels protagonistes de la Residència de l'Hospital de Sitges.
Alguns dels protagonistes de la Residència de l'Hospital de Sitges. | CIM Sitges.
GASTROTALKERS
La Setmana se celebra del 9 al 19 de novembre amb tastos, maridatges i jornades pedagògiques al Centre d'Interpretació de la Malvasia
ACTUALITAT
Vallflorida Xocolaters, guanyadors del Millor Panettone Artesà 2023.
Vallflorida Xocolaters, guanyadors del Millor Panettone Artesà 2023. | gastronomicforumbarcelona.com
ALBERT RIBAS
Lluís Costa s'ha proclamat guanyador per partida doble del concurs organitzat pel Gremi de Pastisseria de Barcelona.
Pàgina 4 de 29