ACTUALITAT
Millor Pastís de Formatge Català al Lactium 2023.
Millor Pastís de Formatge Català al Lactium 2023. | Vic Fires.
GASTROTALKERS
Lactium, la festa del formatge artesà català, ha celebrat la primera edició d’aquest concurs amb el pastís de formatge com a protagonista.
CAP DE SETMANA
Imatge il·lustrativa
ALBERT RIBAS
Explora i descobreix activitats gastronòmiques per gaudir-ne aquest cap de setmana arreu de Catalunya.
CAP DE SETMANA
Imatge il·lustrativa
ALBERT RIBAS
Explora i descobreix activitats gastronòmiques per gaudir-ne aquest cap de setmana arreu de Catalunya.
ENTRE COPES
Vilarnau.
Vilarnau. | La Primavera del Cava.
Hi participen cellers de l’Alt Penedès, l’Alt Camp, Alella i la Conca de Barberà
Actualitat
En Juanito del Bar Pinotxo del Mercat de la Boqueria.
En Juanito del Bar Pinotxo del Mercat de la Boqueria. | Mercat de la Boqueria (Instagram).
Va ser la cara visible de l'establiment durant girebé 80 anys, tot i que recentment estava immers en un polèmic traspàs per les desavinences familiars
CAP DE SETMANA
Imatge il·lustrativa
ALBERT RIBAS
Explora i descobreix activitats gastronòmiques per gaudir-ne aquest cap de setmana arreu de Catalunya.
VOLTEM
A la recerca dels Vitis.
A la recerca dels Vitis. | elsvitis.cat
RUTH TROYANO PUIG
S’estrena “A la recerca dels Vitis”, un joc amb gimcana que proposa descobrir el valor de recursos naturals i patrimonials en 12 municipis de l’Alt Penedès
RÀNKINGS
Imatge de l'experiència
Imatge de l'experiència | Núria Escalona.
GASTROTALKERS
El celler de Perelada guardonat amb el màxim guardó dels Premis Vinari d'enoturisme català
CAP DE SETMANA
Imatge il·lustrativa
ALBERT RIBAS
Explora i descobreix activitats gastronòmiques per gaudir-ne aquest cap de setmana arreu de Catalunya.
CAP DE SETMANA
Bitoc de llonganissa fresca de km0, alvocat amb ceba morada i salsa romesco, del restaurant Abrasa'm.
Bitoc de llonganissa fresca de km0, alvocat amb ceba morada i salsa romesco, del restaurant Abrasa'm. | Ganxet Pintxo.
ALBERT RIBAS
Explora i descobreix activitats gastronòmiques per gaudir-ne aquest cap de setmana arreu de Catalunya.
ENTRE COPES
Dani Martínez, Alejandra Rivas, Damian Allsop i Bernat Guixer, durant la presentació.
Dani Martínez, Alejandra Rivas, Damian Allsop i Bernat Guixer, durant la presentació. | Ruth Troyano.
RUTH TROYANO PUIG
Els germans Roca reinterpreten paisatges emocionals i els enalteixen a través d’una nova línia de begudes que inclou, de moment, licors, aiguardents i ginebres
CAP DE SETMANA
Imatge il·lustrativa
ALBERT RIBAS
Explora i descobreix activitats gastronòmiques per gaudir-ne aquest cap de setmana arreu de Catalunya.
ACTUALITAT
1er Festival Ressons Penedès by Cruïlla.
1er Festival Ressons Penedès by Cruïlla. | Ressons Penedès.
GASTROTALKERS
Un ambiciós cartell amb 36 artistes en que destaquen noms com Amaia, Iván Ferreiro, Els Pets, Dàmaris Gelabert, Joan Dausà, Els Catarres o 31 Fam
ACTUALITAT
Els responsables de la Guia Michelin i part dels xefs que coordinaran la cerimònia de 2024 a Barcelona.
Els responsables de la Guia Michelin i part dels xefs que coordinaran la cerimònia de 2024 a Barcelona. | Guillem Roset.
ACN / Redacció
Els xefs Jordi Cruz, Javier i Sergio Torres i Paolo Casagrande coordinaran la gastronomia del sopar de la cerimònia
CAP DE SETMANA
Imatge il·lustrativa
ALBERT RIBAS
Explora i descobreix activitats gastronòmiques per gaudir-ne aquest cap de setmana arreu de Catalunya.
ACTUALITAT
Presentació del Fòrum Gastronòmic de Girona 2023.
Presentació del Fòrum Gastronòmic de Girona 2023. | Aleix Freixas (ACN).
ACN / Redacció
El certàmen tindrà lloc del 18 al 21 de març i les activitats obertes a la ciutadania volen potenciar l’alimentació saludable
ENTRE COPES
Sergi i Raúl Espada, propietaris del Dry Law de Vilassar de Dalt.
Sergi i Raúl Espada, propietaris del Dry Law de Vilassar de Dalt. | Xènia Ortiz.
RUTH TROYANO PUIG
El Dry Law de Vilassar de Dalt ofereix còctels amb pansa blanca i obre la porta al consum de nit
RÀNKINGS
Mones de Pasqua Tradicionals.
Mones de Pasqua Tradicionals. | Sr y Sra Cake.
GASTROTALKERS
La segona edició d'aquest concurs ha comptat amb la participació de pastissers i flequers d’arreu Catalunya
CAP DE SETMANA
Imatge il·lustrativa
ALBERT RIBAS
Explora i descobreix activitats gastronòmiques per gaudir-ne aquest cap de setmana arreu de Catalunya.
ACTUALITAT
Passeig de Gourmets 2023.
Passeig de Gourmets 2023. | Diana Segura.
GASTROTALKERS
Serà del 9 al 19 de març i comptarà amb la participació de 21 establiments de l'eix comercial del Passeig de Gràcia
GUIA REPSOL
Soles Guía Repsol 2023.
Soles Guía Repsol 2023. | Guía Repsol.
ALBERT RIBAS
11 restaurants catalans han obtingut nous 'Soles' i Catalunya passa a tenir 105 establiments distingits a la Guia Repsol
GUIA REPSOL
Albert Sastregener, xef del restaurant Bo.TiC de Corçà (Girona).
Albert Sastregener, xef del restaurant Bo.TiC de Corçà (Girona). | Guia Repsol 2023.
ALBERT RIBAS
Fins a 101 restaurants de l'estat han estat guardonats en una gala on sobretot han brillat les dones
ACTUALITAT
Guanyadors de la 8a edició del Digital Wine Contest.
Guanyadors de la 8a edició del Digital Wine Contest. | DO Catalunya.
GASTROTALKERS
La gala de lliurament de premis ha recuperat la presencialitat, amb una alta participació de candidatures i de vots populars
CAP DE SETMANA
Imatge il·lustrativa
ALBERT RIBAS
Explora i descobreix activitats gastronòmiques per gaudir-ne aquest cap de setmana arreu de Catalunya.
ENTRE COPES
Presentació 15è Premi Vila Viniteca de Tast per Parelles.
Presentació 15è Premi Vila Viniteca de Tast per Parelles. | Vila Viniteca.
RUTH TROYANO PUIG
Vila Viniteca celebra a Madrid la 15a edició del tast de vins per parelles, el més ben dotat de l’Estat espanyol
CAP DE SETMANA
El Plateret del restaurant La Nuova Trattoria.
El Plateret del restaurant La Nuova Trattoria. | Turisme Amposta.
ALBERT RIBAS
Explora i descobreix activitats gastronòmiques per gaudir-ne aquest cap de setmana arreu de Catalunya.
ACTUALITAT
Dijous Llarder a Vic.
Dijous Llarder a Vic. | Carles Palacio.
GASTROTALKERS
Serà el dia 16 de febrer, i s’allargarà durant tot el dia oferint esmorzar, dinar i sopar
CAP DE SETMANA
Imatge il·lustrativa
ALBERT RIBAS
Explora i descobreix activitats gastronòmiques per gaudir-ne aquest cap de setmana arreu de Catalunya.
ENTREVISTA
Tono Folguera, Joan Puig i Mikel Gurrea als XXX Premis Gla d'Or.
Tono Folguera, Joan Puig i Mikel Gurrea als XXX Premis Gla d'Or. | AECORK
RUTH TROYANO PUIG
Conversa amb el president d’AECORK a propòsit del llargmetratge Suro que fixa la mirada en un sector amb bona salut, però ple de reptes de present i futur
Actualitat
Tast a la BWW 2022.
Tast a la BWW 2022. | BWW.
GASTROTALKERS
La Barcelona Wine Week bat el seu rècord i reunirà més de 800 cellers i 70 segells de qualitat
Pàgina 7 de 28