ACTUALITAT
Coco maduixa.
Coco maduixa. | Sènia Villalustre.
GASTROTALKERS
La inauguració serà dissabte 21 de gener a les 10.30 h i anirà a càrrec del flamant guanyador del World Chocolate Masters, Lluc Crusellas
ACTUALITAT
Pa amb oli.
Pa amb oli. | Fira de l'Oli i Les Garrigues.
GASTROTALKERS
El certamen torna del 20 al 22 de gener i comptarà amb un homenatge a les persones que han ajudat a fer gran la Fira presidit per Artur Mas
CAP DE SETMANA
Imatge il·lustrativa
ALBERT RIBAS
Explora i descobreix activitats gastronòmiques per gaudir-ne del 13 al 29 de gener arreu de Catalunya.
ENTREVISTA
Sara Pérez, Alba Sotorra, René Barbier i Blai Rosés a Gallicant.
Sara Pérez, Alba Sotorra, René Barbier i Blai Rosés a Gallicant. | Clàudia Grosche.
RUTH TROYANO PUIG
Quatre socis del món del vi, la cultura i l’audiovisual promouen la recuperació arquitectònica, cultural i social d’un llogaret abandonat al Baix Camp a partir de criteris inclusius, sostenibles i innovadors
ENTRE COPES
Joan Carbó durant el tast.
Joan Carbó durant el tast. | Jordi Gatell.
RUTH TROYANO PUIG
L’enòleg Joan Carbó estrena Wine Will Tell, un projecte experimental per entendre, sentir i gaudir la cultura del vi des d’un angle nou
CICLE JOVES VITICULTORS
Imma Soler.
Imma Soler. | Mas de la Pansa.
RUTH TROYANO PUIG
Mas de la Pansa elabora vins de vinya vella de trepat, parellada i macabeu sota l’empara de la DO Conca de Barberà i DO Catalunya
CURIOSITATS
Imatge il·lustrativa
GASTROTALKERS
Et llistem 10 torrons amb sabors sorprenents i ben presentats per a triomfar aquest Nadal
ACTUALITAT
Galls del Penedès.
Galls del Penedès. | Turisme Vilafranca del Penedès.
Tindrà lloc el 17 i 18 de desembre al Parc de Sant Julià i al Pavelló Firal de Vilafranca del Penedès
CAP DE SETMANA
Imatge il·lustrativa
ALBERT RIBAS
Explora i descobreix activitats gastronòmiques per gaudir-ne aquest cap de setmana arreu de Catalunya.
ENTRE COPES
Celleristes dels vins de finca qualificada.
Celleristes dels vins de finca qualificada. | INCAVI.
RUTH TROYANO PUIG
Vinyes d’Olivardots i Eudald Massana s’incorporen a la cúspide de la piràmide de qualitat del vi català i Catalunya ja suma 14 referències icòniques que expressen la força del terrer
CAP DE SETMANA
Imatge il·lustrativa
ALBERT RIBAS
Explora i descobreix moltes activitats gastronòmiques per gaudir-ne aquest cap de setmana arreu de Catalunya.
CICLE JOVES VITICULTORS
Anna Deàs, durant l'entrevista.
Anna Deàs, durant l'entrevista. | Núria Escalona.
RUTH TROYANO PUIG
Les Iaies és un projecte enològic que impulsen les nétes en homenatge a les dones de la família i una voluntat de retornar a La Llacuna la viticultura de muntanya
CAP DE SETMANA
Imatge il·lustrativa
Explora i descobreix moltes activitats gastronòmiques per gaudir-ne aquest cap de setmana arreu de Catalunya
ACTUALITAT
Imatge il·lustrativa
GASTROTALKERS
El pastisser Toni Roig s'ha imposat sobre un total de 52 participants en el primer concurs 'Millor torró artesà de crema d'Espanya'
BIBLIOTECA
Imatge il·lustrativa
GASTROTALKERS
Emotiva presentació del llibre 'Converses a peu de vinya. 50 viticultores del Penedès' de Maria Rosa Ferré
ACTUALITAT
Joan Roca.
Joan Roca. | Cordegat.
RUTH TROYANO PUIG
El xef del Celler de Can Roca és un dels guardonats a la sisena edició dels premis de les Denominacions d’Origen Catalanes d’Oli celebrada a Roses
CAP DE SETMANA
Xató.
Xató. | Ruta del Xató.
ALBERT RIBAS
Explora i descobreix moltes activitats gastronòmiques per gaudir-ne aquest cap de setmana arreu de Catalunya.
CICLE JOVES VITICULTORS
Oriol Garriga, durant l'entrevista.
Oriol Garriga, durant l'entrevista. | Núria Escalona.
RUTH TROYANO PUIG
Retorna el cultiu de la vinya a Sant Miquel d'Oló, al Moianès, amb un projecte sincer i personal liderat per un jove enginyer tècnic i enòleg que vol fer del seu ofici una manera de viure.
BIB GOURMAND
Imatge il·lustrativa
ALBERT RIBAS
Dels 243 restaurants que hi ha a Espanya amb una excel·lent relació qualitat-preu, 37 són a Catalunya.
ESTRELLES MICHELIN
Imatge il·lustrativa
ALBERT RIBAS
Nit estrellada per a la gastronomia catalana a la Gala de les Estrelles Michelin 2023.
CAP DE SETMANA
Llonganissa.
Llonganissa. | Fira Orígens (Olot).
ALBERT RIBAS
Explora i descobreix moltes activitats gastronòmiques per gaudir-ne aquest cap de setmana arreu de Catalunya.
CURIOSITATS
Imatge il·lustrativa
GASTROTALKERS
Pels amants de la cervesa, el cafè, el formatge, la xocolata... i més!
ENTRE COPES
Suc Suc Wine al All Those Market
Suc Suc Wine al All Those Market | Suc Suc Team.
RUTH TROYANO PUIG
“Necessitem vi natural als barris, la revolució comença des de baix” assenyala el sommelier Benji Sher, un dels impulsors de la iniciativa
CAP DE SETMANA
Hamburgueses ecològiques (presents al REC.0 d'Igualada).
Hamburgueses ecològiques (presents al REC.0 d'Igualada). | Happy Foods Eco Friendly.
ALBERT RIBAS
Explora i descobreix moltes activitats gastronòmiques per gaudir-ne aquest cap de setmana arreu de Catalunya.
ACTUALITAT
Imatge il·lustrativa
El saló també ha acollit l'entrega de múltiples premis, reconeixements i guardons
CICLE JOVES VITICULTORS
Ferran Mulet, durant l'entrevista.
Ferran Mulet, durant l'entrevista. | Núria Escalona.
RUTH TROYANO PUIG
Gastrotalkers enceta un cicle d'entrevistes a joves viticultors catalans. La primera parada és al Penedès amb Mulet Viticultors.
ACTUALITAT
Els panettones guanyadors del 2021.
Els panettones guanyadors del 2021. | EPGB.
Daniel Jordà i Eric Ortuño s'han proclamat guanyadors del concurs organitzat pel Gremi de Pastisseria de Barcelona.
ACTUALITAT
Obrador de Formatges Muntanyola.
Obrador de Formatges Muntanyola. | AMPANS.
El premi és un reconeixement a l’esforç, la dedicació i la feina ben feta de tot l’equip al projecte social que va arrencar fa gairebé deu anys
Actualitat
Dolça Carinyena, monovarietal dolç de la Cooperativa Falset-Marçà.
Dolça Carinyena, monovarietal dolç de la Cooperativa Falset-Marçà. | Gastronomic Forum Barcelona.
La sostenibilitat i la creativitat han estat protagonistes dels premis Innoforum 2022
Actualitat
Guardonats EspaiSucre The Best Dessert 2022.
Guardonats EspaiSucre The Best Dessert 2022. | Gastronomic Forum Barcelona.
Els premiats s'han sabut durant la primera jornada del Gastronomic Forum Barcelona
Pàgina 7 de 27