Sessió 1: Dissabte 10 juliol de 12-13h
Sessió 2: Dissabte 24 juliol de 12-13h
Sessió 3a: Dissabte 7 agost de 12-13h
Sessió 3b: Diumenge 8 agost de 12-13h
Sessió 4a: Dissabte 21 agost de 12-13h
Sessió 4b: Dissabte 28 agost de 12-13h
Sessió 5a: Dissabte 4 setembre de 12-13h
Sessió 5b: Diumenge 5 setembre de 12-13h
El tast guiat inclou per persona:
7 formatges de 7 formatgeries del Ripollès
2 degustacions de cervesa Minera (pels nens hi haurà una beguda làctica)
1 acompanyament del Forn de Pa de Matamala
1 obsequi de record
El tast tindrà lloc al Restaurant Dachs. Està situat al vell mig de la vall de Les Llosses a la comarca del Ripollès, es va inaugurar l’any 2002.
És un restaurant ideal per celebrar esdeveniments. Està ubicat en una casa pairal del segle XI. Disposa d’ampli aparcament i accés per a minusvàlids. Ofereixen plats típics de la zona elaborats amb producte de proximitat.
La Neus ens presentarà els formatges que podem trobar al Ripollès. Des de petita que ha vist el seu oncle fer formatge a l'explotació de boví de llet ecològica El Pujol de Dachs, situada a un quilòmetre del restaurant Dachs de Les Llosses.
Li encanta donar un cop de mà a la formatgeria i atendre les visites. Actualment compagina la feina de tècnica de qualitat en una empresa amb la gestió de la qualitat i les vendes de la formatgeria.
Més informació
AQUÍ
Pots fer la teva inscripció
AQUÍ