Innovadora, única i original. Així es la proposta gastronòmica de la Mostra Jazz Tortosa. Les Jornades de la cuina cajun que, aquest 2021 arriba a la seva 18èna edició. Restauradors de la ciutat de Tortosa, ens ofereixen dintre d’aquest context, tapes, plats i menús amb la cuina cajun com a element fonamental i amb influències de la cuina pròpia del Delta de l’Ebre.
La cuina Cajun, es defineix com a rústica i de preparació senzilla. Això no està en contradicció amb la intensitat del seu sabor, ja que per ser autènticament cajun ha d’incloure, entre d’altres ingredients, el picant.
Cuina que es va desenvolupar al Delta del Mississipí (bressol del Jazz), i amb paral·lelismes amb la cuina d’aquestes Terres. És una cuina rica en sabors i productes com els arrossos, les verdures, el peix i les aus.
Influïda pels colons francesos, espanyols i molts immigrants africans, es per aquestes influències, pel que es una de les cuines mes refinades dels EUA.
Pots consultar les propostes
AQUÍ