Dates a escollir:
Sessió 6: Dissabte 9 d'octubre de 12-13h
Sessió 7: Dissabte 30 d'octubre de 12-13h
El tast guiat inclou per persona:
7 formatges de 7 formatgeries del Ripollès
2 degustacions de cervesa Minera*
1 acompanyament del Forn de Pa de Matamala
1 obsequi de record
*Opció de canviar la cervesa per aigua.
El tast tindrà lloc al Restaurant Dachs. Està situat al vell mig de la vall de Les Llosses a la comarca del Ripollès, es va inaugurar l’any 2002.
És un restaurant ideal per celebrar esdeveniments. Està ubicat en una casa pairal del segle XI. Disposa d’ampli aparcament i accés per a minusvàlids. Ofereixen plats típics de la zona elaborats amb producte de proximitat.
La Neus ens presentarà els formatges que podem trobar al Ripollès. Des de petita que ha vist el seu oncle fer formatge a l'explotació de boví de llet ecològica El Pujol de Dachs, situada a un quilòmetre del restaurant Dachs de Les Llosses.
Li encanta donar un cop de mà a la formatgeria i atendre les visites. Actualment compagina la feina de tècnica de qualitat en una empresa amb la gestió de la qualitat i les vendes de la formatgeria.
Més informació
AQUÍ
Pots fer la teva inscripció
AQUÍ