Festa del Most
Del 15 al 17 d'octubre
Organitza: Ajuntament de Castellví de la Marca
Lloc: Castellví de la Marca
El tercer cap de setmana d’octubre se celebra a Castellví de la Marca la Festa del Most. Els inicis de la festa, celebrada per primer cop l’any 1958, vinculats sobretot a la parròquia i als Jocs Florals, han anat canviant amb el pas dels anys però les arrels, la cultura i les tradicions segueixen tan presents com el primer dia. Durant tots aquests anys hi ha hagut costums que sempre s’han mantingut, com la de fer pubilles les noies del municipi i el concert i ball del most. A partir dels anys 90 es va introduir la figura dels hereus i els nois del municipi van començar a ser més partícips d’aquesta festa. El concert sempre ha estat presidit per les pubilles i hereus i també són els encarregats d’obrir el ball.  

Un dels actes més destacats en els últims anys és la fira enogastronòmica que sempre té lloc el dissabte al vespre on es donen a conèixer els productes de les caves, cellers i restaurants de Castellví de la Marca.

És una festa on descobrir una mica més el nostre municipi alhora que es gaudeix de costums i tradicions que no us podeu perdre.

Tast comentat i maridatge
Roda cellers
Cursa del Most
Mostra enogastronòmica