Diada de la Fira de Salàs
Diumenge 14 de novembre
Organitza: Ajuntament de Salàs de Pallars
Lloc: Salàs de Pallars
Després del parèntesi de l’any passat en que no es va poder realitzar la Diada de la Fira a causa de la pandèmia, aquest any l’ajuntament de Salàs ha decidit reprendre l’activitat lúdica, festiva i comercial oferint una nova jornada de record d’un dels esdeveniments més importants a nivell social i econòmic de la història del Pallars fins els anys 70 del segle XX.

A l’igual que en anteriors edicions, la diada de la Fira vol ser un espai de record, de memòria, del que havia estat l’antiga fira de bestiar de peu rodó que se celebrava a Salàs des 1380. Per aquest motiu l’activitat cultural va molt lligada les activitats lúdiques que el visitant trobarà.

L’activitat cultural començarà el dissabte dia 13 i les activitats firals com a tal es duran a terme durant el diumenge dia 14, entre les quals destaquem el Mercat firal amb productes artesanals i agroalimentaris, principalment de les comarques pallareses i lleidatanes. Cal dir que enguany aquest mercat quedarà relegat a unes 30 parades per evitar aglomeracions al firal, i es prioritzaran els productors de les comarques lleidatanes i km0.

Consulta més informació i el programa de la Diada AQUÍ