Terrafira de Nadal
Del 10 al 12 de desembre
Organitza: Ajuntament del Morell
Lloc: El Morell
Els dies 10, 11 i 12 de desembre, el Morell viurà una cita nadalenca espectacular amb la Terrafira de Nadal. Així, després que a causa de la pandèmia de la Covid-19 el passat mes de maig no es pogués celebrar la tradicional Terrafira, la mostra d’artesania, gastronomia, comerç i entitats del municipi, el consistori, amb el suport de l’Associació de comerciants i professionals del Morell, ha pres la decisió d’unir-la a la Fira de Nadal i celebrar així tot un esdeveniment que implicarà pràcticament tot el sector comercial morellenc.

Serà un gran recinte ubicat al carrer Àngel Guimerà, i que tindrà estands d’establiments, entitats, empreses… Tothom hi podrà oferir els seus productes i serveis, de forma que morellenques, morellencs i visitants hi trobaran una gran varietat d’opcions per adquirir detalls i regals de Nadal. A més, hi haurà un espai de restauració, un espai d’espectacles i una zona de tastos, on es podran provar productes de la nostra terra.

Un dels principals atractius de la cita serà la pista de gel gratuïta i, com a novetat, hi haurà el trenet de la fira, un sistema de transport gratuït que portarà tothom al recinte des de diferents punts del municipi.

Consulta tota la programació AQUÍ