ALCANAR - L'AMETLLA DE MAR - L'AMPOLLA - LA RÀPITA
Els quatre municipis mariners s'uneixen per oferir exquisits menús gastronòmics als seus restaurants, tenint com a protagonista la galera, producte local i de qualitat típic de la mar de l'Ebre.
Aquest crustaci, abundant en zones properes a deltes on les aigües són riques en nutrients, és una excel·lent font de proteïnes d'alta qualitat, vitamines i minerals. A diferència d'altres crustacis la galera és baixa en calories i de fàcil digestió.
De l’11 de febrer al 13 de març de 2022 degusta la galera a Terres de l'Ebre!
Restaurants de l'Ametlla de Mar, l'Ampolla, la Ràpita i Alcanar, us han preparat un seguit de deliciosos menús, maridats amb vins DO Terra Alta, on podreu tastar galeres flamejades al rom en aroma de romaní, arròs melós de fesols, espinacs i galera o allipebre de sepietes i galeres.
Consulta la localitat, els restaurants i els seus menús
AQUÍ