L’any 1998 es va celebrar la primera edició del Plat de Mataró, la “Sèpia amb pèsols i patates” o els “Pèsols amb sèpia i patates”, tan se val. Aquest any 2022 es celebra doncs la 25ena edició d’aquestes jornades gastronòmiques, per tant un quart de segle d’existència del certamen mataroní.
Al llarg dels anys el certamen ha anat variant de format i ha posicionat la cuina mataronina a nivell comarcal, nacional i estatal. Enguany participen 12 establiments de la ciutat de Mataró, 10 del centre i 2 dels afores de la ciutat: Caminetto, El Mundial, Europa, l’Harmonia, Iluro, Punt 6, Nou Daxana, Nuus, Som terra i Tapas & Más del Centre i Can Bruguera i Auto d’Ara als afores. Les jornades gastronòmiques es celebren aquest any entre el divendres 18 de març i el diumenge 1 de maig, per tant sis setmanes per degustar cuina mataronina.
Més informació
AQUÍ