Ja ha arribat el Temps de Pèsols al Maresme! El calendari d’activitats gastronòmiques de la comarca dona el tret de sortida amb les Jornades Gastronòmiques, de l’11 de març a l’1 de maig, i el protagonista és el pèsol del Maresme.
Tot un ventall d’activitats com la visita als productors agrícoles que han preparat visites guiades als seus horts perquè conegueu, de primera mà, el procés de creixement del protagonista, el pèsol. També us explicaran, com aquest llegum passa de la terra per arribar al plat. Inclús alguns pagesos, que fan venda directa, posaran al vostre abast el producte fresc, acabat de collir, perquè ompliu el vostre cabàs i marxar amb la cistella plena d’experiències i de producte local. I, per a aquelles persones que us considereu curioses, foodies o senzillament us ve de gust conèixer de primera mà el secret de Sabors Maresme, haureu de venir a tastar les elaboracions que els nostres xefs ja fa dies que estan preparant. Els fogons estan en marxa! Des de la cuina creativa, d’autor i de fusió a la cuina tradicional, passant per les melmelades, una mostra de l’oferta gastronòmica elaborada amb el protagonista de les Jornades, el pèsol del Maresme. Anoteu-vos a l’agenda aquesta cita, i deixeu-vos fer sentir com a casa!
Consulta tota la informació de les Jornades
AQUÍ