Salou posa en marxa la tercera edició de les Jornades Gastronòmiques de l'Arròs, organitzades per l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria (AEH) de Salou i l'Ajuntament de Salou; amb el patrocini d'Arròs Bayo, Torelló Viticultors i Makro.
Amb aquesta tercera edició, les jornades es consoliden com una data rellevant per la gastronomia de la ciutat i també del territori. Del 25 de març al 10 d’abril, 15 restaurants han dissenyat menús elaborats amb arròs Bayo, acompanyats de vins i caves Torelló.
L’objectiu de les jornades és convertir Salou en una destinació gastronòmica, no només durant la temporada alta, sinó durant tot l’any, a través d’esdeveniments com aquests i tots els que es programen, de gener a desembre.
Els restaurants participants en aquesta tercera edició de les Jornades de l'Arròs són:
Restaurant Club Nàutic Salou, Gastrobar MRKT de Edu Cuesta, Restaurant Cook and Travel, Restaurant d’Albert, Asador Córcega Restaurant, Restaurant Delfín, Deliranto Restaurant, Restaurant la Venus de Pepe, Restaurant o Mar, Restaurant O Xantar Mediterraneo, Restaurant La Pasión, Casa Soler, Restaurant Thai Salou, La Tagliatella i Castillo de Javier.
Consulta els menús
AQUÍ