61a Fira d'Artés
Del 23 al 24 d'abril
Organitza: Ajuntament d'Artés
Lloc: Artés
La fira d’Artés tornarà a omplir els carrers del municipi d’activitat firal i cultural durant el cap de setmana del 23 i 24 d’abril. Després de dos anys d’obligat parèntesi degut a la pandèmia – el 2020 es va haver de suspendre i el 2021 es va fer una edició virtual-, la comissió organitzadora està ultimant els detalls de la programació d’enguany.

Com és habitual, la fira tindrà en el sector de l’automoció i la maquinària agrícola i industrial els seus majors reclams, si bé hi haurà expositors d’altres àmbits que reforçaran el seu caràcter multisectorial. En paral·lel hi haurà tota mena d’activitats culturals que dissabte conviuran amb l’activitat de Sant Jordi, que ampliarà les propostes culturals de la jornada. Com és habitual tot el recinte firal i altres punts d’interès d’Artés es podran recórrer amb el Tren de Fira, una iniciativa de la Unió de Botiguers d’Artés (UBA).

En quan a gastronomia, la Fira comptarà, entre d'altres activitats, amb tast d'olis, tast de vins, la 6a Fira de la Cervesa Artesana i una xocolatada. 

Consulta el programa sencer de la fira AQUÍ