Es tracta de la primera edició d’aquest esdeveniment que recupera totalment la presencialitat. I a més, s’amplia a tot el cap de setmana amb dues activitats centrals: el mercat firal de dissabte i el dinar popular, el diumenge.
L’eix vertebrador de la
Fira és la ramaderia de l’oví, tradicionalment un dels motors econòmics del Pallars i que defineix els paisatges del Jussà, així com la seva societat. Des de l’any 2015, l’Ajuntament de Tremp a través del seu programa Al teu gust, aliments del Pallars desenvolupa un projecte de preservació, revalorització i dinamització d’aquest sector i d’altres vinculats a corder (la carnisseria i la restauració).
Així, aquesta fira vol ser un espai per a tots els públics on fer difusió d’aquesta cultura ramadera i que serveixi també per reivindicar el consum de la carn de corder, un producte de proximitat i amb alt valor nutricional i gastronòmic.
Per tal d’oferir a pallaresos i visitants un cap de setmana atractiu, s’està acabant d’organitzar un programa d’actes on hi haurà des d’un tast de formatges conduit per Enric Canut, fins a la tradicional cercavila amb els Gegants de Tremp i els capgrossos xisquets. I posarà la nota musical a la fira, el concert de fi de festa de dissabte en el marc de la
Pallars Food Fest, a càrrec del grup The Groov&Sounds.
Trobareu més informació a:
alteugust.com/firapallarsterradecorder
Consulta el programa complet
AQUÍ