Del 13 al 29 de maig de 2022 se celebren les XXV jornades Tàrraco a Taula, que tenen com a propòsit oferir una visió actual de la cuina de l’antiga Roma, amb plats de recreació romana. Coincideixen amb el Festival Romà de Tarragona:
TarracoViva.
Els restaurants i establiments participants oferiran propostes gastronòmiques basades en
De re coquinaria, el llibre de receptes atribuït a Apici, el gastrònom romà més famós.
El Cortijo, Glops, La Xarxa, Lola Bistro i Twins Cerveseria Artesana serviran platets, tapes i racions d’entre 4,25 i 12 €. Ares i Balandra oferiran plats d’entre 10,50 i 16 €.
Els restaurants El Llagut, El Terrat i Seasons oferiran un menú complet d’entre 35 i 50 €. La pastisseria Velvet MGL oferirà dolços combinant fruits secs, formatge i mel a 3,90 €.
Més informació
AQUÍ