VADEFOODIES
Del 28 de maig al 4 de juny de 2022
Organitza: Vadefoodies.cat
Lloc: Igualada
Del 28 de maig al 4 de juny, Igualada s’omplirà de degustacions, xerrades, tallers i presentacions que posaran en valor les tendències d’enguany sota l’eslògan De l’Arrel al Cel.

Empar Moliner farà una presentació del seu nou llibre maridada amb vins; 12 restaurants incorporaran plats responsables i vins de l'Anoia a la carta; la Jornada professional reunirà a 19 cellers i  a sommeliers, proveïdors, restauradors i mitjans especialitzats; el 4 de juny xalareu tastant vins de l'Anoia i aprenent amb xerrades sobre sobirania alimentària, vins dignes de pagesos & pageses o sobre la cuina vegetal i d'aprofitament.

Comptarem amb referents com David Andrés del Somiatruites, la periodista enològica Ruth Troyano Puig, la directora de Cuina.cat Judit Càlix, la Mar i el Lluís d'Enlaire Vins. així com amb la Marina Monsonís, l'Oriol Càlichs o la Mariona Nicolau.

Més informació AQUÍ