Les jornades gastronòmiques Sabors de la Conca amb Bacallà estan organitzades per l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Conca de Barberà.
Sabors de la Conca amb Bacallà surt de la idea de trobar un denominador comú d'un producte típic de la Conca per la dates de la primavera i de forma consensuada l’associació ha escollit un menjar que està a la majoria de cartes dels restauradors de la comarca: el Bacallà; el qual estarà cuinat de diferents formes i amb altres productes típics de la Conca.
Els 12 restaurants i allotjaments participants elaboraran menús creats especialment per l’ocasió amb el bacallà com a protagonista, i estaran maridats amb els excel·lents vins de la Conca de Barberà. Per aquest motiu, tres cellers seran els patrocinadors de les jornades i els acompanyants dels menús: Vins i Caves Portell, Josep Foraster i Celler Vidbertus.
Pots consultar-los i veure'n els menús
AQUÍ