El 9 de juliol Centelles celebrarà la
2a edició de la Fira de la tòfona d’estiu. A llarg del dissabte hi haurà diverses activitats, des de tallers de coneixença i cuina de la tòfona, a presentació i venda de tòfones d’estiu, o també una ruta de tapes i activitats infantils i concerts.
Osona Cuina també hi serà ben present. D’una banda, el mateix dissabte, Jordi Coromina, del restaurant l’Horta de Tavertet, hi oferirà una sessió de cuina en directe, al es 7 de la tarda als horts del Palau dels Comtes, on explicarà els secrets de la tòfona d’estiu i elaborarà en directe, diversos plats.
D’altra banda, del 9 al 17 de juliol, els restaurants d’Osona Cuina impulsen la campanya gastronòmica de la tòfona d’estiu amb l’oferta de diversos plats que inclouen aquest producte.
Els restaurants i participants i els plats que oferiran són els següents:
Fonda Sala (Plaça Major 17, Olost)
Llamàntol a la brasa amb permantier de patata, bolets de temporada i tòfona d’estiu
Mas Monells (Masia Mas Monells – km. 9,6 C-154, Sant Bartomeu del Grau)
Pasta farcida amb pera i formatge, crema de tòfona d’estiu i cruixent de pernil
L’Horta (Call de Can Baró 2, Tavertet)
Carbonara de mongetes del cuc i tòfona d’estiu
Arka (Cta. d’Arbucies 1 (Hotel Arumí), Santa Eugènia de Berga)
Ou trufat a baixa temperatura amb bolets i tòfona d’estiu
DeVici (Carrer Nou 16, Vic)
Ous amb tòfona d’estiu
Caneló de pularda trufat
La Competència (Carrer de Sant Miquel dels Sants 21-23, Vic)
Carpaccio de presa ibèrica amb gremolata de wasabi de Viladrau i rovell trufat
Roll de tòfona d’estiu amb panxeta
Trobareu més informació de la fira
AQUÍ