Una experiència per endinsar-nos en la història vitivinícola de Catalunya i de la Conca de Barberà a través del patrimoni cultural i descobrir com el cultiu de la vinya ha transformat la comarca fins als nostres dies.
Producte bàsic de l’agricultura mediterrània, el vi té molt a veure amb el que som com a societat. Una experiència que ens mostra les seves singularitats, que ens parla de la plaga de la fil·loxera i de les seves conseqüències, de l’associacionisme i del cooperativisme, de la importància de l’aiguardent i el famós “Reus, París, Londres”, del present i del futur. Un recorregut que comença al Museu de la Vida Rural, continua a la Fassina Balanyà i acaba al celler Vidbertus de la D.O. Conca de Barberà, on finalitza la jornada amb una degustació dels seus vins més singulars.
Inclou
- Visita al Museu de la Vida Rural centrada amb el món vitivinícola
- Visita a la Fassina Balanyà amb taller de destil·lació i degustació de licors
- Experiència al celler Vidbertus amb tast de vins
- Guies experts durant tot el recorregut
Preu: 24€
Hora: 10:30h
Durada: 3 hores
Més informació
AQUÍ