Des del 19 d’agost fins a l’11 de setembre celebrem a la comarca les
Jornades Gastronòmiques de la Tomaca i l’Horta del Priorat!
Enguany amb la participació de fins a 29 socis de Priorat Enoturisme entre allotjaments, agències, cellers i restaurants.
L’objectiu d’aquestes jornades és posar en valor l’essència i la tradició gastronòmica de la comarca, a més de donar un valor afegit a la Fira de la Tomaca del Priorat.
A més, el proper 19 d’agost podreu gaudir del Tast al Castell.
Pel que fa als negocis de restauració, les cartes d’aquells dies incorporaran tapes i plats elaborats amb productes hortícoles del Priorat acompanyats de vi de les dues denominacions d’origen de la comarca (DOQ Priorat i DO Montsant).
En el cas dels allotjaments, cellers, agències i molins d’oli se sumen per primer cop a la iniciativa, tot oferint tastos de l’horta prioratina en la seva activitat quotidiana, ja siguin visites, estades o paquets turístics.
Consulta tots els allotjaments, agències, cellers, restaurants i molins participants
AQUÍ