La Festa Tradicional de la Sega de l’Arròs que se celebrarà els dies 16 i 17 de setembre donarà el tret de sortida a les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs, coincidint amb la temporada de la sega de l’arròs.
Les jornades, ja consolidades a la Ràpita, arriben amb l’objectiu de donar a conèixer la qualitat de la cuina rapitenca i dels productes de qualitat que caracteritzen el territori. Les Jornades gastronòmiques de l’arròs posen en valor un dels productes de proximitat més identitaris del territori com és l’arròs i, a la vegada, consoliden la Ràpita com la capital gastronòmica de les terres de l’Ebre
Els onze establiments del municipi que ofereixen un menú gastronòmic per a les jornades són Albert Guzmán, Cal Manú, Can Vicent, Can Mañá, Casa Ramon Marinés, Freddy caliu familiar, Juanito Platja, Llansola 1921, Maria 1941, Marieta taperia i Miami Can Pons. En aquesta edició, els preus dels menús oscil·len entre els 33 i els 45 euros.
Sens dubte un moment ideal per a degustar la gastronomia més autèntica de la Ràpita i el delta de l’Ebre.
Consulta els menús
AQUÍ