Gastrotalkers.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies.Accepto
Benvinguts a Pagès (BaP) és un projecte que va néixer al 2016 per tal de donar a conèixer tots els productors de Catalunya que obren les portes de casa seva per compartir el seu treball al camp, la pastura, la granja o l’obrador. És la forma de mostrar d’on neix tot allò que mengem i qui hi ha darrere dels aliments que arriben a les nostres taules. Una oportunitat per apropar-se a les explotacions i omplir el rebost comprant directament al productor.
L’oferta de productors agroalimentaris es complementa amb altres agents turístics (restauradors, hotelers i promotors d’activitats complementàries) que contribueixen a la promoció del producte local i de proximitat.
Tots ells es poden visitar, prèvia reserva, durant La Festa, el cap de setmana de portes obertes gratuïtes (1 i 2 d’octubre de 2022) o durant Tot l’Any, ja que des del 2021 hi ha una oferta sostinguda de visites de pagament a explotacions que inclouen un taller experiencial.
Aquesta iniciativa de la Generalitat s’ha convertit en una acció de promoció a la comercialització dels productes i de suport a les explotacions agroalimentàries i pesqueres participants que va dirigida a la ciutadania en general, però sobretot al públic familiar, sènior, foodie i jove.
Podeu consultar i reservar les visites a productors, restauradors, allotjaments i activitats complementàries per al cap de setmana del Benvinguts a PagèsLa FestaAQUÍ