Del 7 al 16 d'octubre tenen lloc les Jornades Gastronòmiques de l’Ametlla de Mar, aparador dels productes de la seva llotja i una mostra de les millors receptes dels seus restauradors.
Els seus protagonistes són les diferents varietats de peixos de la nostra costa i els nostres cuiners, que amb les seves tècniques, tant clàssiques com modernes, ens delectaran amb els diferents menús que ens oferiran durant la durada de la setmana gastronòmica del peix de llotja.
Consulta els menús dels restaurants participants
AQUÍ
El dia 8 d'octubre, tindrà lloc la
36a Diada de l’Arrossejat i del peix de la llotja.
Uns cuiners amateurs ens brindaran l'oportunitat de viure com es cuina aquest plat típic de la cuina marinera al concurs d'Arrossejat que per cada any augmenta el nom de participants.
Durant la Diada també podrem gaudir d'un seguit d'activitats relacionades amb la cultura i la gastronomia.
Preu degustació de l'Arrossejat: 1€