FERMENTA! Fira de Fermentats neix com a procés evolutiu i de transformació, d'investigació i com a generador d'espais comuns en els què l'alimentació forma part de la cultura arrelada al territori i la cultura s'alimenta de processos transformadors i d'energies que consoliden macrobiotes com a part d'un fet digestiu en el sentit més ampli de la paraula.
El proper dissabte 22 d'octubre, Montferri n'acollirà la primera edició.
TALLERS
11.00 h. | 'Pizza amb farina tradicional i llevat mare' amb L'Aresta.
12.00 h. | 'Què és el Koji?' amb The Ferment Project.
13.00 h. | 'Aprèn a fer Kombucha' amb Kombucha La Valiente.
16.00 h. | 'Els secrets de la massa mare i de la fermentació llarga' amb L'Aresta.
17.00 h. | Xou Culinari 'Fermentats vegetals: xucrut' amb Herbivore.
18.30 h. | Xou Culinari 'Pickles Nukasure' amb Natsumi Nakamori.
VISITES GUIADES
16.00 h. | Cerveseria Les Clandestines.
16.30 h. | Obrador de mel Entre Flors.
18.30 h. | Celler Vives Ambròs.
CONCERTS
13.15 h. | Carlota Flaneur.
17.30 h. | Aquafonia.
19.00 h. | Ferran Palau.
21.45 h. | L'Hereu Escampa.
Consulta el cartell
AQUÍ
Més informació a
santateca.cat