Cambrils dedica les últimes jornades gastronòmiques de l’any a un plat típic de la vila molt arrelat a la seva tradició marinera. Els fideus rossos seran els protagonistes dels menús especials que oferiran una vintena de restaurants de Cambrils del 4 al 20 de novembre.
Els àpats es maridaran amb els vins del celler Les Vinyes del Convent (DO Terra Alta) a través del patricini de Distribucions García Moreno.
Les jornades combinen l’herència d’una cuina que ha passat de generació en generació, la qualitat dels productes de proximitat i l’excel·lència dels cuiners de Cambrils.
Els restaurants participants en aquesta novena edició són:
Bec d’or, Brisas de Mar, Can Solé, Cal Tendre, Casa Macarrilla 1966, Club Nàutic Cambrils, Confraria del Port, Duomo, El Capi, El Pòsit, Gami, Germans Miquel’s, La Palmera de la Llosa, L’Original Experiències Gastronòmiques, Les Barques, Rincón de Diego, Taberna Lekeitio i Xiringuito Restaurant del Mar.
Els menús es poden consultar AQUÍ