Un any més i arribada la tardor, el cítric es corona com el producte estrella de la gastronomia ebrenca amb motiu de les XXVIII Jornades Gastronòmiques de la Clementina, que tindran lloc a Alcanar i les Cases del 18 de novembre al 18 de desembre.
La clementina ofereix molt de joc a la cuina i inclou tant les receptes que s’han fet tota la vida i que s’han transmès de generació a generació amb un toc cítric com aquelles creacions més contemporànies i innovadores.
Els restaurants que participen en vint-i-vuitena edició són: Bitàcora, Can Manel, La Costa, La Marinada, Les Palmeres i Citrus del Tancat.
Entre d’altres, els comensals podran gaudir de propostes com ara tàrtar de tonyina, alvocat i clementina, crema de bolets amb anguila fumada, ametles laminades i oli de clementina, palaia a la meunière de clementina o crema de fulla de taronja amb gessamí.
Pots consultar tots els menús
AQUÍ