PROGRAMA
Dissabte 21 de gener de 2023:
09:00h - Esmorzar trufat al restaurant el Casal (regentat per Forevents)
10:00h - Inauguració oficial de la VI Fira de la Tòfona i obertura del recinte firal, Mercat de la tòfona i productes KM0, degustació de vins (camp de futbol)
11:00h - Showcooking "La cuina de la tòfona" amb el xef Rafael Múria del Restaurant Quatre Molins de Cornudella de Montsant, guardonat per tercer any amb estrella Michelin (sala El Casal)
12:30h - Showcooking "Aplicacions de la tòfona a la cuina" amb el xef Albert Capdevila (sala El Casal)
14:00h - Dinar trufat al restaurant El Casal (regentat per Forevents)
17:30h - Fi de la Fira
Diumenge 22 de gener de 2023:
09:00h - Esmorzar trufat al restaurant el Casal (regentat per Forevents)
10:00h - Inauguració oficial de la VI Fira de la Tòfona i obertura del recinte firal, Mercat de la tòfona i productes KM0, degustació de vins (camp de futbol)
10:30h - Jornada Tècnica "Gestió del conreu de la tòfona negra" a càrrec de Daniel Oliach, investigador del Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (sala El Casal)
12:00h - 6è Concurts de gossos tofonaires (camp de futbol)
13:30h - Entrega de premis
15:00h - Tancament del recinte firal
Inscripcions al concurs de gossos tofonaires a partir del dia 9/1/2023 a
[email protected]
Reserves al Restaurant El Casal, esmorzars i dinars al telèfon:
977 61 31 80