Temps d'Uriços
De l'1 de desembre al 28 de febrer
Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Lloc: Sant Feliu de Guíxols
Els eriçons de mar, coneguts a Sant Feliu de Guíxols com “uriços” són els grans protagonistes de la gastronomia local durant els mesos de desembre, gener i febrer.

Durant les jornades de “Temps d’Uriços”, 18 restaurants de Sant Feliu de Guíxols ens ofereixen els seus millors plats amb l’urís com a eix central.

Restaurants participants: 

- Alàbriga Hotel GL Restaurant Terra
- Beach Club
- Casino Guixolenc
- Cau del Pescador
- Gastrobar Passeig del Mar
- Hot-Dog
- La Bodega de Sant Feliu
- La Pansa
- La Proa
- La Taverna del Mar
- Maria Rosa
- Nou Casino La Constància
- Quiosc del Port
- Sabors
- Sa Marinada
- Sant Pol Hotel Restaurant
- Villa Laura
- Voramar


Més informació sobre els restaurants participants AQUÍ