Els restaurants del col·lectiu Osona Cuina ofereixen plats i menús degustació amb la tòfona com a protagonista.
Del 15 de gener al 15 de març, Osona acull la Campanya gastronòmica de la tòfona. Les jornades combinen des de menús i plats on la tòfona és l’element principal, fins a tractaments de tofonoteràpia o visites guiades a una plantació de tòfones, entre d’altres propostes.
Un any més, els restaurants del col·lectiu Osona Cuina ofereixen plats elaborats amb aquest producte i també menús degustació. D’una banda,
l’Arka, la Fonda Sala i Mas Monells ofereixen menús degustació elaborats amb la tòfona com a element principal. I de l’altra,
Ca la Cinta, Devici, La Cerve i el Drau, El Bart, l’Horta i Teresona XXI s’omplen de recomanacions amb nombrosos plats elaborats amb tòfona.
Les Jornades també inclouen activitats diverses. Des de tastos i maridatges a
Cal Sillet, fins a tractaments d’estètica de tofonoteràpia al centre
Estètica Eva Dieguez.
Trobareu més informació de la fira
AQUÍ