Pineda de Mar celebra la 30ª edició de les Jornades del Bacallà, amb la participació de dotze restaurants del municipi, que des del 25 de març i fins el dia 10 d’abril tindran a la seva carta diferents plats cuinats amb el bacallà com a protagonista.
Els restaurants que s’han apuntat a l’edició de 2023 elaboraran una àmplia oferta gastronòmica de gran qualitat, que es podrà degustar al llarg d’aquests dies en els àpats de migdia i de nit.
Les jornades donaran el tret de sortida el proper 25 de març i s’elaboraran més d’una trentena de plats diferents fets amb bacallà, acompanyat, en la seva majoria amb productes de proximitat i de temporada.
Les possibilitats gastronòmiques que ofereix el bacallà són infinites: bacallà confitat amb crema de pèsols, bacallà amb “mojopicón” de maduixes, bacallà micuit, a la mel, a l’ajoarriero, a la monistrolenca, a la mussolina d’all, amb tempura.
Més informació
AQUÍ