Fira de l'Arròs i del Comerç
Del 20 al 23 d'abril de 2023
Organitza: Ajuntament de l'Aldea
Lloc: L'Aldea
Enguany s'inaugura la Fira el dijous per la tarda, ja que 21 d’abril és festa local. El dijous 20 d'abril els protagonistes d’aquesta celebració dels 40 anys, seran els xiquets i xiquetes de les escoles del poble i de la Llar d’infants, on faran la construcció d’un talús, una aula natura on plantaran les herbes i flors autòctones de les Terres de l’Ebre, amb una sèrie d’activitats coordinades amb les direccions dels centres educatius.

Divendres 21 d’abril serà el dia estrella de la Fira i com ja és habitual entregaran els premis del concurs literari i artístic. Tindran actes solemnes i commemoratius com la hissada de la bandera, descobriment d’aquest monòlit i la presentació d’una exposició de l’Albert Hernández de troncs de Mar i un mini concert acústic de Joan Rovira cantautor de territori. Visitaran la nova entrada del poble a la raval de Sant Ramon, on lluirà també l’indicatiu de l’Aldea com ja llueix a les altres dos entrades del poble i així donar-li la solemnitat que es mereix en un dia tant important com aquest. Per la nit gaudiran d’una de les novetats importants amb l’espectacle musical del Rei Lleó, on vindran a l’Aldea per 1a vegada.

Dissabte 22 d’abril tindran la trobada de puntaires, activitats de Sant Jordi i activitats amb la ràdio amb els alumnes de l’escola Bressol, concert de la Banda Musical i la Coral verge dels Prats, on faran la presentació de l’Himne de la Mare de Déu de l’Aldea, amb els arranjaments necessaris perquè puguin tocar i cantar conjuntament la Banda i la Coral i per la nit repetiran amb el 2n maridatge musical, un petit tast de vins i plats que oferiran a la gent.

Diumenge 23 d’abril tindran una seria d’activitats per celebrar el Sant Jordi, trobada de Bitlles, Diada de l’Arròs Col i Fesols, Trobada de Jotes i Trobada de cotxes antics. Els menuts també podran continuar buscant les 10 carxofetes amagades i que estaran de nou dins la Fira.


Més informació AQUÍ