Ressons Penedès by Cruïlla
Del 28 al 30 d'abril de 2023
Organitza: Cruïlla
Lloc: Penedès
Ressons Penedès 2023 neix amb la intenció de fusionar els grans protagonistes del nostre entorn —el vi, el cava i la música— en un esdeveniment únic.

Un festival que reuneix els grans artistes del panorama musical, que compta amb més de vint-i-un escenaris i trenta-sis actuacions confirmades, en un lloc completament privilegiat: els cellers de l’Alt Penedès de Catalunya.

Una iniciativa que sorgeix de Barcelona Events Musicals, empresa del Festival Cruïlla Barcelona i l’agència de comunicació McCann Barcelona, amb la intenció de crear un nou concepte de festival mai vist. Un concepte que sorgeix del maridatge perfecte entre la cultura i la riquesa d’aquest territori.


EL PENEDÈS I LA MÚSICA

Durant els dies 28, 29 i 30 d’abril reunirem cultura i enoturisme en un entorn geogràfic únic. Quinze cellers diferents i sis espais patrimonials i naturals idíl·lics que fan del Ressons Penedès 2023 un esdeveniment sense precedents, singular i disruptiu.

Amb Joan Rovira, Els Catarres, Joan Dausà, Cesk Freixas, Ginestà, Joan Miquel Oliver, Joan Isaac i Carme Sansa, Els Pets, Iván Ferreiro, Reggae Per Xics, Dàmaris Gelabert, Martín Puig, Habla de Mí en Presente, Madame Marie (Springsteen Covers), Las Migas, Marc Sarrats, Marc Parrot, Dan Peralbo i El Comboi, Quico Pi de la Serra, Roger Mas, David Carabén (Mishima), Clara Peya, Soleá Morente, La Fúmiga, 31 Fam, Judit Neddermann, Joan Garriga i Madjid Fahem, Pol Batlle amb Rita Payés, DJ Amable, Tradere - Cia. Laia Santanach, Joan Colomo, Guillem Roma, Delafé, Mazoni, Xiula, Amaia i Enric Montefusco.


Compra les teves entrades AQUÍ