Més d’un trentena de participants per a aquesta nova edició que dinamitzarà l’abril, després de l’arrencada amb Setmana Santa i darrer dia de la ruta amb Sant Jordi.
Torna el Tapa a Tapa més màgic de les darreres edicions.
32 participants que en 10 dies faran les delícies dels visitants i veïns de Sitges amb un final de llibre ja que el 23 d’abril, darrer dia de la ruta, Sitges s’omplirà de llibres, roses i alta gastronomia en petit format.
Bacallà, costelles, hortalisses, llegums, formatges, ous, cuina de fusió i tradicional fan que aquesta ruta sigui un autèntic viatge del paladar a records de la infància, destinacions llunyanes, cuina tradicional i de temporada amb tapes que canvien de color i tot això en interessants passejos pel Sitges més primaveral, maridat amb cervesa Damm i per només 4 Euros (tapa + beguda)
A més, el 15 d’abril els alumnes de l’Escola d’Hostaleria Benaprés, oferiran la seva creació al Cap de la Vila i que els servirà de jornada lectiva d’aprenentatge de logística, oferta gastronòmica i servei de càtering a un dels llocs preferits pels sitgetans.
Per acabar l’acte, entrega dels reconeixements a les tapes de tardor 2022 del Jurat Popular i el Jurat Tècnic amb brindis final de celebració de temporada.
Més informació
AQUÍ