Ja ha arribat el Temps de Pèsols al Maresme! El calendari d’activitats gastronòmiques de la comarca dona el tret de sortida amb les Jornades Gastronòmiques, del 10 de març a l’1 de maig, i el protagonista és el pèsol del Maresme.
La coneguda com a “perla verda del Maresme” és un dels llegums amb més tradició arrelada i estesa arreu del territori de la nostra comarca, arribant a conrear-se tant en els municipis de mar com en els de munt. I com no, a les portes de la fi de l’hivern i a l’espera, per part de molts dels lectors, de l’enyorada primavera, que comporta un nou temps per a l’obertura, permet disposar de més hores de sol i del renaixement de noves emocions, tot plegat convida a sortir i gaudir del bon temps, la natura i perquè no, d’un bon àpat maridat amb una variada oferta de vins provinents de la nostra terra de vins, coneguda com a la més petita de les denominacions d’origen de Catalunya, però que la seva història remunta a l’època romana. Vins frescos i amb un caràcter marcadament mediterrani de la nostra terra, els vins de la DO Alella.
En aquest
mapa podreu localitzar els restaurants, productors i altres participants.
Consulta el llibret online
AQUÍ
Consulta tota la informació de les Jornades
AQUÍ