Salou et convida a gaudir de la millor gastronomia mediterrània amb la quarta edició de les Jornades Gastronòmiques de l'Arròs.
Del 14 d’abril al 7 de maig, fins a 20 restaurants participen en aquesta ja consolidada iniciativa, elaborant uns menús d’excel·lent qualitat, amb l’arròs Bayo com a protagonista, i que aniran maridats amb vins i caves de Raventós Codorniu.
Els restaurants participants en aquesta quarta edició de les Jornades de l’Arròs són:
- Bufacaldos Restaurant (pg. Miramar, 40)
- MRKT de Edu Cuesta Gastrobar (c. Francolí, 8)
- Thai Salou (c. Barbastre, 13)
- La Taberna del Áncora (autovia de Salou a Reus, 3)
- Restaurant Club Nàutic Salou (c. Espigó del Moll, s/n)
- Rock & Grill (c. Colón, 11)
- Lunattic Salou (c. Colón, amb c. Bilbao)
- O Xantar Mediterráneo Restaurante (c. Bilbao, 3)
- Restaurante Delfín (pg. Miramar, 91)
- O Mar Restaurant (c. Carles Buïgas, 29)
- 4R Casablanca Restaurant (pg. Miramar, 12)
- Restaurant Casa Soler (av. de la Diputació, 197)
- Castillo de Javier (c. Barbastre, s/n)
- Arena Restaurant (pg. Jaume I)
- Sushi Kai (c. València, 4)
- Taberna El Totxo (c. Barcelona, 40)
- Mar de Tierras Acantilados (c. Colón, 23)
- Restaurant La Pasión (Via Roma, 13)
- Mesón Restaurante Pa i Oli (c. Major, 3)
- Restaurante Mendebal (c. Lleida, 10)
Consulta els menús
AQUÍ