Jornades Gastro. del Musclo
Del 9 de juny al 9 de juliol del 2023
Organitza: Ajuntament de Deltebre - FECOTUR
Lloc: Deltebre
El Delta de l’Ebre no només ens brinda paisatges naturals incomparables, sinó que també ens proveeix de productes de la terra i del mar absolutament deliciosos, com ara els musclos.

De textura fina i consistent, el seu sabor marí ens trasllada directament a les badies del Fangar i dels Alfacs, que és on es cultiven. En aquests dos espais privilegiats del Parc Natural del Delta de l’Ebre, la combinació d’aigua dolça i salada reuneix les condicions òptimes per ser zones riques en nutrients, perfectes per a la criança de mol·luscs. El resultat és un musclo ric en sals minerals, greixos saludables i proteïnes. Pel que fa a la seva estacionalitat, l’escalfament global ha alterat l’inici de la seva recol·lecció, havent d’avançar-la a l’abril.

Al vapor, en salsa, en arrossos… Són moltes les receptes que trobareu a les Jornades Gastronòmiques del Musclo del Delta de l’Ebre per assaborir aquest producte de proximitat, de temporada i d’excel·lent qualitat.


Consulta els restaurants participants i els seus menús AQUÍ