TastaQmarca
Dissabte 22 de juliol de 2023
Organitza: Ajuntament de Prats de Lluçanès
Lloc: Prats de Lluçanès
El TastaQmarca, la mostra gastronòmica del Lluçanès, et convida a degustar vuit tastos de bars i restaurants de la comarca, a preus d’entre 2 i 4 euros. El certamen tindrà lloc el dissabte, 22 de juliol, en el marc dels actes de la Fira de Sant Jaume, a partir de les 8 del vespre, als jardins de la Farmàcia Vella i Cal Bach de Prats de Lluçanès.

Entre els establiments participants hi ha el Cafè del Mig (Perafita), Cal Met (Sant Boi del Lluçanès), Cal Quico (Prats de Lluçanès), Cal Siller (Prats de Lluçanès), Cal Trumfo (La Torre d’Oristà), El Bon Gust (Prats de Lluçanès), Fonda Sala (Olost) i Pastisseria Girvent (Prats de Lluçanès).

Les persones assistents podran escollir la millor tapa i entraran en un sorteig de vals de 20 € a bescanviar als establiments participants de la mostra.

Les fitxes TastaQ es poden adquirir de manera anticipada, del 17 al 21 de juliol, a les oficines de Cal Bach en horari d’oficina. Tanmateix, se'n podran comprar una hora abans de l'obertura de la mostra (de les 7 a les 8 del vespre) i durant tota la nit. El pagament de les fitxes s’haurà de fer en efectiu.