Del 29 de setembre a l'1 d'octubre, a la Plaça Pla de Palau, torna el
BORN Street Food, la festa ‘foodie’ per excel·lència amb 16 restaurants top, novetats gastronòmiques i DJs locals a peu de carrer.
Es retrobaran alguns dels millors cuiners de la ciutat. Joan Bagur, abanderat de la millor cuina mexicana de Barcelona amb Oaxaca Cuina Mexicana, els internacionals germans Viñaspre i la seva mítica graella basca de Sagardi – que vénen d’assistir al festival ‘Meat & Fire’, referència internacional de la cuina del foc-, i Dani Rueda amb les seves tapes creatives de Tapeo Born. Eva Vila, la gran experta en formatges de la Teca de Vila Viniteca i el maridatge de vins de l’especialista Quim Vila, els arrossos cuinats sobre llenya de taronger del Restaurant Cadaqués, la ja coneguda taverna japonesa Ikoya Izakaya, que ens delectarà amb la seva robata, graella japonesa. Com a representants de la graella argentina, Claudio i Yoel Vainberg del Foro Restaurant, la tradicional Barra del 7 Portes amb noves propostes sorprenents, i la magnífica pasta de Marc Villà a Bronzo Bar e Cuina.
Com a grans novetats tenim a Jon Cake, amb els famosos pastissos de formatge artessants de Jon García. També el restaurant Llamber, que treu el millor de la cuina asturiana i la catalana.
Tres dies per a gaudir dels millors showcookings amb productes de temporada, cuinats a peu de carrer pels xefs de Barcelona Born Gourmet.
Més informació
AQUÍ