II TROBADA D'ELABORADORS EMERGENTS DE VINS ESCUMOSOS
L’objectiu d’ aquesta trobada és seguir reivindicar el paper dels vins escumosos del nostre territori: la seva interpretació del paisatge, de les varietats i dels diferents mètodes per elaborar-los.
Tornarem a habilitar diferents zones de degustació amb diverses taules on cada elaborador o representant del celler podrà explicar els seus escumosos mentre els participants els degusten.
En aquesta segona edició s'incorporen La Fita i Nuria Renom a la llista de cellers que participen per segon any consecutiu: Anima Mundi, Anna Serra, Bufadors Celler, Casa Jou, Celler Cairons, Enlaire Vins, Esteve i Gibert, Finca La Font de Jui, Finca Parera, Joan Rubió de Cal Tiques, L’Enclòs de Peralba, La Salada, Mas Candí, Orda Vins, Pardas i Vinya Lluny.
En aquesta edició com a novetat, i degut a la gran acceptació de la primera edició, s'ha decidit ampliar horari i fer dos torns, per així limitar l'aforament i poder gaudir encara més de l'experiència.
Primer torn de 18 a 20h (entrada de 18 a 18:30h) i
segon torn de 20h a 22h (entrada de 20 a 20:30h)
Per assistir s’haurà de comprar l’entrada en la franja horaria trïada (1er torn o 2on torn) a través del web
www.calferu.com, amb la qual s’accedirà a la botiga i s’entregarà un copa especial d’escumosos, la copa Lehmann Glass Premium de 23 cl, i es podrà anar tastant els escumosos proposats. Les copes es serviran en format degustació amb la idea que es puguin degustar la majoria dels productes proposats, alguns d’edició molt limitada.
Preu: 20 € (18 € pels membres de l'eno-club), i preu especial per als membres de l'ACS (els socis rebran un codi promocional mitjançant un mail directament de l'Associació).
Les degustacions es faran amb les copes Lehmann Glass premium 23 cl que els assistents podran portar a casa.
Places limitades. Imprescindible inscripció prèvia.