22 restaurants del territori serviran plats amb els cargols i els calamars com a protagonistes, amb l’objectiu que les jornades siguin un reclam per conèixer les diverses poblacions del territori i els seus establiments de restauració.
L’AEH Baix Gaià ha escollit aquests dos productes perquè simbolitzen la identitat del Baix Gaià; un territori ric i divers que combina a la perfecció el mar i la muntanya.
Els restaurants participants són:
ALTAFULLA: El Bruixot, Maritime Beach Club i Rompeolas Ketoka
CREIXELL: Hotel Restaurant La Nova Tenalla, Bar Restaurant La Gresca i Bar Restaurant Ángel Miguel
LA NOU DE GAIÀ: A La Parra!
LA RIERA DE GAIÀ: Restaurant l'Hor i La Estrella del Jamón
SALOMÓ: Restaurant El Jardí
TAMARIT: Espai Gastro Market Tamarit Beach Resort i Brisa Restaurant
TORREDEMBARRA: La Xeriueta, Òxid, 4 Latas Baix a Mar, 4 Latas Torredembarra, 4 Makis, Cal Silver, Hostal Coca, Restaurant Itsasoa, Restaurant Club Marítim i Restaurant El Capitán.
En aquesta ocasió, les jornades també compten amb un joc de fidelització perquè els clients visitin el màxim d’establiments de les diferents poblacions del Baix Gaià possibles. En aquest sentit, tots aquells comensals que vagin a un mínim de 4 poblacions del Baix Gaià i degustin un total de 4 plats de calamars o cargols aconseguiran, de forma directa, una ampolla de Vermut Izaguirre, col·laborador de les jornades.
Consulta els establiments participants i les seves propostes gastronòmiques
AQUÍ