Gastronomic Forum Barcelona, que tindrà lloc del 6 al 8 de novembre al palau 8 del recinte Montjuïc de Fira de Barcelona, mostrarà el compromís del món de la gastronomia per la sostenibilitat, la protecció de la biodiversitat i l’impuls a la transformació social. Per això, bona part dels més de cent cuiners i cuineres participants presentaran les seves iniciatives vinculades a l’ús de productes autòctons, la recuperació de mètodes d’elaboració tradicionals i la lluita contra el malbaratament alimentari, entre altres temes d’actualitat.
Enguany, els restaurants participants en el saló sumen 55 estrelles Michelin clàssiques i 11 estrelles Michelin verdes (*V), que reconeixen els establiments que treballen per preservar el medi ambient a través d’una gestió eficient dels recursos i la reducció dels residus.
El saló també incidirà en el poder transformador de la cuina, donant veu a cuineres d’àmbit internacional que proposen models de treball que posen èmfasi en la conciliació i la integració als restaurants. Com és habitual, els cuiners i cuineres emergents també tindran un paper molt destacat al certamen, que acollirà la final del Premi Cuiner 2023 Gastronomic Forum Barcelona.
Consulta la programació
AQUÍ
Compra la teva entrada
AQUÍ