De l’11 de novembre al 10 de desembre, es celebraran les
XVIII Jornades Gastronòmiques del Llagostí, i com a punt de partida,
l’11 de novembre, de 12:00 p. m. a 1:30 p. m., la Plaça 1 d’Octubre de La Ràpita es convertirà en l’epicentre d’un esdeveniment gastronòmic que celebra els tresors culinaris de la zona.
La
Diada del Llagostí, una iniciativa del Col·lectiu de Cuina en col·laboració amb l’Ajuntament de La Ràpita, promet gaudir dels sabors més exquisits del mar i la terra, alhora que demostra el seu compromís amb la sostenibilitat.
Tapa + una beguda = 6 euros.
Aquest esdeveniment anual reuneix una selecció dels restaurants més emblemàtics de la zona, incloent
Llansola, Casa Ramon Marinés, Miami Can Pons, Albert Guzman, Freddy Caliu Familiar, Bon Marisc, Maria 1941 i altres. També comptarem amb la participació de la
Confraria de Pescadors Verge del Carme, així com amb les apreciades muscleres com
Musclarium i Avi Agustí. Les Cooperatives de vins de la Terra Alta, representades pel
Celler cooperatiu de Gandesa i el Celler Piñol, presentaran els seus vins amb Denominació d’Origen. A més,
Vermut Rapitenc serà l’empresa convidada com a ambaixadora, al costat de
Bodegas y destilerias Lehmann.
La diversitat de productes locals serà un punt àlgid d’aquesta Diada, amb la presència de
oli d’oliva la Mundana i Olis Sta. Montsià SCCL, així com
Molí de Rafelet, Cambra Arrossera del Montsià i Nomen Foods, que ens oferiran una mostra de la rica herència de la cultura de l’arròs del Delta de l’Ebre.