Vuit restaurants participaran a les primeres
Jornades Gastronòmiques del Bolet d’Altafulla que s’inicien aquest divendres 10 de novembre i que es prolongaran durant dues setmanes. Aprofitant que el bolet és un producte català i que en molts casos es fa en aquesta època de l’any, l’Àrea de Turisme, Comerç i Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Altafulla, ha programat aquest punt de trobada culinari.
Els vuit restaurants oferiran fins el proper 26 de novembre un plat concret o tot un menú, dependent de cada establiment, que té el bolet o bolets com a protagonistes. Són el Blau, Bruixes de Burriac, El Raconet, Pizzeria Jauja, La Volta, Maritime Beach Club, Hotel Oreneta i Voramar.
Els qui participin a les jornades, a més podran guanyar un sopar o dinar per a dues persones al restaurant que decideixin prenent part al concurs d’Instagram que ha convocat l’ajuntament per aquesta ocasió.
Consulta què ofereixen els restaurants participants
AQUÍ