Cabrianes celebrarà el cap de setmana dels dies 25 i 26 de novembre les seves festes de tardor amb diferents activitats d’art, cultura i gastronomia.
La de més ressò comarcal és el Mercat de l’Oli i de Nadal del diumenge al matí a partir de les 10h. Aquest any hi haurà a la plaça de la Vinya, l’oli nou premium de 5 productors catalans com son l'Oli Migjorn del Bages, Oli Cooperativa de la Granadella de les Garrigues, Oli Terra la Vita de la Noguera, Oli Sodelplana del Pallars Jussà i Oli Olivetes del Baix Ebre. El festival gastronòmic es completarà amb els pans i les coques del forn de Cabrianes, els ous ecològics de l’Oriol, les propostes enoturístiques de Mas els Plans, els licors Xarrup d’Avinyó, la verdura ecològica del Bages, els vins de la D.O. Costers de Segre,…etc.
El visitant podrà olorar, tastar i comprar els olis nous d’una collita que ha estat difícil i curta de producció a causa de la sequera però que els sommeliers de l’oli diuen que pot ser una de les millors en gust, qualitat i propietats organolètiques de la dècada. A les oliveres els hi agrada la sequera.
El tradicional Mercat de Nadal estarà a la plaça del Centru amb les produccions artesanes i casolanes dels veïns i veïnes de la població.
En aquesta edició i com a novetat hi haurà un esmorzar popular organitzat per l'AAVV Cabrianes i el CAU de Cabrianes.