La Secció de Gastronomia del CERAP organitza les
III Jornades del fricandó de Riudoms, que tindran lloc els dies 19 i 20 de gener de 2024.
Divendres 19, a les 20h, showcooking del cuiner riudomenc Sergi Margalef. L'acte es durà a terme a l'aula de cuina de les Escoles Velles de Riudoms i es retransmetrà en directe pel Youtube del CERAP.
Per assistir-hi, és imprescindible reservar al telèfon 977 768 060 o enviar un correu a
[email protected] abans del 18 de gener, atès que l'aforament és limitat.
Dissabte 20, a les 12h, tindrà lloc el Concurs de fricandó a la plaça de l'Església de Riudoms.
Per participar-hi, és imprescindible trucar al telèfon 977 768 060 o enviar un correu a [email protected] abans del 18 de gener.
Els participants hauran de portar el plat o cassoleta de fricandó a les 12h del dia del concurs, amb una ració de quatre o cinc talls, juntament amb la recepta escrita.
Es concediran 3 premis: al millor gust, a la millor presentació i a l'originalitat.