7a Mostra Int. de Pastisseria
Del 19 al 21 de gener de 2024
Organitza: Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts
Lloc: Sant Vicenç dels Horts
Sant Vicenç dels Horts tornarà a ser el referent pastisser del món els dies 19, 20 i 21 de gener de 2024, quan se celebrarà la VII Mostra Internacional de Pastisseria, donant promoció al sector de l’alta pastisseria entre el públic no professional.

La cita, també coneguda com a Pastry Sense, tindrà lloc a la Plaça de la Vila de Sant Vicenç dels Horts, tot i que les activitats també es podran tornar seguir a través del canal de YouTube municipal.  

La Mostra finalitzarà amb l’entrega dels premis Fava de Cacau a les 50 millors pastisseries de Catalunya.


Programa:
 
Divendres 19

10:00h - 2n Concurs d'Escoles de Pastisseria de Catalunya a Sant Vicenç dels Horts

Escoles participants:

Fundació Joviat (Manresa)
Institut Dertosa (Tortosa),
Institut Martí Dot (Sant Feliu de Llobregat)
INS Escola d’Hoteleria i Turisme de Barcelona (Barcelona).


Dissabte 20

11:00h - Inauguració de la 7a Mostra Internacional de Pastisseria, a càrrec de Jordi Roca del restaurant El Celler de Can Roca

11:30h - Recepta de pastisseria a càrrec de Martina Puigvert, cap de cuina a Les Cols restaurant (2* Michelin, 1* verda Michelin, 3 sols de la Guia Repsol, Premi Nacional de Gastronomia i guardonada amb The Best Chef Awards Top 100). Millor cuinera jove segons la Guia Michelin 2024

12:45h - Recepta de pastisseria a càrrec d'Íngrid Serra. El 2020 va guanyar el primer premi en el concurs internacional de cuina Jaén, Paraíso Interior. Treballa en I+Desserts

14:00h - Recepta de pastisseria a càrrec de Pol Marginedas, responsable de l’equip a l’Escola d’Hostaleria i Pastis- seria Hofmann

16:30h - Recepta de pastisseria de Thibault Marchand, guanyador del programa The Great British Bake Off The Professionals 2019 i seleccionat per la revista Olive com el millor pastisser del Regne Unit amb tan sols 26 anys

18:00h - Recepta de pastisseria a càrrec d'Adriano Zumbo, amfitrió titular del programa australià de competició de pastisseria, Zumbo's Just Desserts, i jutge de la sèrie Sugar Rush, de Netflix

21:30h - Gala d'entrega dels guardons Fava de Cacau - Sant Vicenç dels Horts 2024. Presentació a càrrec de Carme Gasull.


Diumenge 21

11:00h - Recepta de pastisseria a càrrec de Lluc Dalmau, propietari de NUTRITIOUS PASTRY, on es dedica a la investigació de nous ingredients, tècniques i conceptes, per tal d'aconseguir uns productes més saludables.

12:30h - Recepta de pastisseria a càrrec de Paula Domènech, professora de pastisseria del grau en Ciències Culinàries i Gastronòmiques a la Universitat CETT-UB. També és membre del grup de I+D+i, en el qual investiga nous ingredients i tècniques per aplicar dins del món de la pastisseria.

14:00h - Recepta de pastisseria a càrrec de Roger Muñoz, membre del col·lectiu de pastissers d’Osona. Codirigeix dos restaurants on elabora postres tradicionals i elaborades

16:30h - Recepta de pastisseria a càrrec de Maria Evans. Cerca fusionar productes amazònics amb tècniques d’avantguarda, resguardant el segell veneçolà en cadas- cun dels seus plats. Propietària i la ment d’Azú Pastis- seria, té seus a Caracas, Valencia, Lechería i a Chacao (Veneçuela)

18:00h - Recepta de pastisseria a càrrec de Cristina García, propietària de CrisLa Sweets a Durango, Biscaia


Més informació AQUÍ

Consulta el programa de la Mostra AQUÍ