Origen Montserrat
Diumenge 17 de març de 2024
Organitza: Ajuntament del Bruc
Lloc: El Bruc
El proper diumenge 17 de març El Bruc celebra el Mercat Origen Montserrat, un mercat de pagès primaveral que comptarà amb diverses parades de productes de proximitat dels productors del Parc Rural del Montserrat i tot un seguit d’activitats que faran que la visita a la fira sigui una autèntica festa de la primavera.

El Mercat estarà ubicat a la plaça del Pati de Can Casas; a partir de les 9h del matí quan es podrà gaudir d’un esmorzar de forquilla. Hi haurà activitats fins a les 14h i s’hi podrà trobar una completa oferta de tota mena de productes de l’horta ecològica, a més de formatge, mató, oli i vi.

Durant tot el matí se celebraran activitats per a infants com ara impressió amb hortalisses reaprofitades, taller de científiques, pinta cares, i un concurs de tast d’olis on s’haurà d’endevinar de quina varietat local d’oliva es tracta. També es farà un taller d'envetar espardenyes i un altre per poder fer el teu propi bàlsam de llavis.

A les 12h es podrà gaudir d’una ruta guiada per conèixer la influència del modernisme en la realitat rural del municipi, el “Llegat dels Casas”. Tot això amenitzat per la música en directe de la Teresa Luna i l'obertura del vermut del Parc Rural de Montserrat. També es sortejarà un lot de productes del Parc Rural entre els compradors del Mercat.


Més informació AQUÍ