All Those Food Market
Del 20 al 21 d'abril de 2024
Organitza: All Those
Lloc: Moll de la Fusta, Barcelona
Deu anys i 16 edicions després, All Those Food Market torna els dies 20 i 21 d'abril amb la cuidada selecció d'artesans i emprenedors gastronòmics i ho fa en un nou espai: el Moll de la Fusta de Barcelona.

Més de 60 projectes gastronòmics per a tots els gustos es donaran cita aquesta primavera davant del mar per celebrar el desè aniversari del festival: les melmelades de Rosons, les xocolates single origin de Notka Xocolata, l'oli d'oliva verge extra d'Anècdota, la ginebra artesanal de 100&Nomore, les croquetes de Paquitas, els còctels llestos per beure d'East Drops… una gran varietat de productes disposats a omplir els paladars i els rebosts del públic assistent de qualitat i sabor.

La cosmètica natural, molt d'acord amb la filosofia del festival, ocuparà també un lloc destacat al mercat d'artesans gràcies a projectes com Sab Solids o Reset Free Beauty.
I, en aquesta edició, All Those Food Market serà l'aparador perfecte per a solucions sostenibles per a la llar com ara BWT i Better Air de Fluye.

A més, els restaurants més suggeridors de la Ciutat Comtal sorprendran amb el seu street food més desenfadat. Sabors tradicionals amb tocs sorprenents com els de Dos Pebrots, Palo Verde o ASA, propostes més carnivores com Chivuo's o Fat Barbies i platets exòtics com els de Lady Dumpling, Anormal, La Pita Bonita o La Cachapera compartiran protagonisme juntament amb propostes noves com la de Casa Inés, Insolent o el nou projecte dels xefs de Sartoria Panetieri, Molla.

Així mateix, diversos dels restaurants participants s'uniran per promoure el moviment plant based i elaboraran plats d'edició limitada amb la nou com a ingredient principal, de la mà de Nous de Califòrnia.
Totes les propostes estaran acompanyades, per descomptat, de les millors cerveses artesanes i els vins de productors locals, capitanejats per Vallformosa.

Com no podia ser altrament, els paladars més llaminers estaran d'enhorabona gràcies als gelats DelaCrem i la seva línia DelaTerra, elaborats amb ingredients de proximitat. Els deliciosos pastissos de formatge de Jon Cake, els donuts vegans d'Areca Bakery i la rebosteria cuidada de Morreig tampoc faltaran a la cita per endolcir el mercat gastronòmic, així com el cafè d'especialitat de Syra, que serà l'acompanyant perfecte.

Amb motiu del desè aniversari i amb la intenció de potenciar la presència de l'alta artesania a la gastronomia, el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) de la Generalitat de Catalunya i l'artista especialitzada a Food Art, Elsa Yranzo, presentaran “Dansa Eterna. Artesania, aliments i divinitat” (Dansa Eterna. Artesania, aliments i divinitat), una instal·lació artística de tres altars inspirats en tres deesses gregues on sorgirà un diàleg entre tres peces d'artesania i els aliments mediterranis pa, oli i vi. Les propostes artesanes exposades representen els sectors de la fusteria, la ceràmica i el vidre. La participació del CCAM permetrà mostrar els oficis i posar en valor l?alta artesania en el context gastronòmic.

La part més lúdica del festival la proporcionarà Bitter KAS que, amb el joc de la ruleta, repartirà premis a aquells que vulguin passar una estona divertida mentre gaudeixen de l'experiència All Those.

El Moll de la Fusta també acollirà els clàssics tallers gastronòmics per a tots els públics entre els quals es podrà trobar la proposta de Formatges de Suïssa per conèixer de primera mà l'elaboració dels formatges artesanals accedint virtualment als prats i formatgeries del país helvètic i finalitzar amb un deliciós tast de formatges.

Aprendre a elaborar bombons amb plantes silvestres al costat de DeBosc o descobrir tots els secrets sobre la pasta botànica al costat de Lacci són altres de les interessants propostes de tallers d'aquesta edició, així com les diferents propostes en què el vi natural serà el protagonista de la mà de Decántalo.

Finalment, tampoc faltarà l'espai chill out familiar en col·laboració amb Mammaproof on els més petits podran relaxar-se i jugar a plaer.

Amb més de 20.000 assistents a les últimes edicions, aquesta primavera All Those Food Market torna amb magnificència amb el millor ambient i oferta gastronòmica. No deixis que t'ho expliquin!


Més informació AQUÍ