Per tercer any consecutiu torna una nova edició de VAN VAN 100%. La passió per la gastronomia i la curiositat per les darreres tendències van portar a crear una versió adaptada del VAN VAN de sempre, dedicat aquesta vegada a propostes 100% sense gluten.
Els propers 4 i 5 de maig a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm oferiran a tot el públic la possibilitat de conèixer projectes gastronòmics amb diferents aproximacions al món de l'alimentació apta per a celíacs, com sempre, de la mà de Daura.
VAN VAN 100%, és una bona oportunitat per provar les millors creacions que s'estan cuinant sense gluten a la ciutat i aprofundir més sobre el tema, ja que actualment afecta a una comunitat cada cop més gran i en molts casos pot influir en la qualitat alimentària del nostre dia a dia.
A més, com sempre, el mercat aplicarà la seva pròpia fórmula que uneix menjar, música, tallers i cultura i d'altres propostes.
100% Deliciós, 100% Cultura, 100% Música, 100% Sense Gluten, 100% Van Van.
INFORMACIÓ
Data: 4 i 5 de Maig
Localització: Antiga Fàbrica Damm (C/ Roselló, 515)
Dissabte 4 de Maig: 12:00 ha 21:30 h
Diumenge 5 de Maig: 12:00h a 21:30h
Preu: 3€ (5€ amb consumició). Menors de 16 anys gratuït.
Compra d'entrades
AQUÍ